Enkele voorbeelden van mobielvriendelijke websites

Mobielvriendelijk voorbeeld:: Tommy Manders Schilderwerken

Mobielvriendelijk: Tommy Manders Schilderwerken

Tommy Manders Schilderwerken is een allround schildersbedrijf dat gevestigd is in Uden. Tommy Manders heeft ruim twintig jaar ervaring in het schildersvak. Met oog voor detail en aandacht voor de klant streeft hij naar perfect schilderwerk.

Het is totaal onbelangrijk of jouw website een schildersbedrijf of een kruidenierswinkel betreft; een website die mobielvriendelijk is scoort beter. Sowieso omdat bezoekers beter kunnen navigeren op een klein scherm, maar daarnaast hecht Google ook veel waarde aan een website met een positieve gebruikerservaring.

Waarom wil Google dat mijn website mobielvriendelijk is?

Onlangs heeft Google een wijziging aangebracht waardoor mobielvriendelijke websites in de zoekresultaten op een smartphone het label ‘voor mobiel‘ zullen dragen. Op deze manier wil Google de smartphonegebruikers wijzen op websites met een goede mobiele gebruikerservaring. Belangrijker nog is dat Google mobielvriendelijke websites op termijn voorrang zal gaan geven op websites die niet geschikt zijn voor mobiele apparaten. Doe daarom vandaag de test om te kijken of jouw website mobielvriendelijk is.

Gratis adviesgesprek?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw website? Vul het formulier in of neem zelf contact met ons op:

Databoss
Maaskade 1
5347 KD Oss
hallo@databoss.nl
0412-676050