Enkele voorbeelden van mobielvriendelijke websites

Mobielvriendelijk voorbeeld:: Pro-Link

Mobielvriendelijk: Pro-Link

Pro-Link bemiddelt professionals binnen de specialismen Techniek en Sales en professionals op management/directie niveau. Ze hanteren oplossingsgericht maatwerk en bieden opdrachtgevers verschillende instrumenten om geschikt talent te bereiken. Je kunt hierbij denken aan effectieve inzet van online media, file-search en executive search.

Je kunt je voorstellen dat werkzoekenden op ieder moment van de dag willen weten of er interessante jobs op de markt zijn gekomen. Daarbij willen ze dan niet wachten totdat ze aan het einde van de dag thuis zijn om te kunnen reageren. Nee, ze willen het liefst direct solliciteren om wellicht hun kans op een droombaan te vergroten. Dan kan het natuurlijk niet zo zijn dat jouw website niet mobielvriendelijk is.

Wat kan ik doen om mijn website mobielvriendelijk te maken

Er is op internet veel informatie te vinden over de mogelijkheden om een website mobielvriendelijk te krijgen. Maar het betekent wel dat je daar aardig wat tijd in moet steken. Daarbij is het van belang dat je over enige technische kennis beschikt. Misschien heb je daar helemaal geen tijd voor of geen zin in. Neem in dat geval contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies.

Gratis adviesgesprek?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw website? Vul het formulier in of neem zelf contact met ons op:

Databoss
Maaskade 1
5347 KD Oss
hallo@databoss.nl
0412-676050