Enkele voorbeelden van mobielvriendelijke websites

Mobielvriendelijke portal: DialXS

Mobielvriendelijke portal: DialXS

Al 16 jaar lang levert DialXS telecom- en betaaloplossingen aan instellingen en bedrijven. Met een team van flexibele en klantgerichte medewerkers zorgen ze ervoor dat bezoekers van websites op een snelle en eenvoudige wijze af kunnen rekenen voor de aangeboden diensten. DialXS biedt een breed scala aan kant en klare producten welke volledig samenwerken met de betaal- en telecomoplossingen. Alles kan op maat gesneden worden voor een naadloze integratie op de website van de klant. Een optimale gebruikerservaring voor de klanten zijn van belang. DialXS is niet alleen innovatief en meedenkend, maar staat ook garant voor het bieden van veilige en betrouwbare technologie├źn. Tevens staat DialXS erom bekend flexibel en klantgericht te zijn in iedere denkbare situatie. Meer informatie vind je op hun mobielvriendelijke portal: www.dialxs.nl

Een mobielvriendelijke portal maakt het verschil

Op de mobielvriendelijke portal van DialXS staan de producten en betaaloplossingen centraal. Om de vele namen als iDeal, Safeklick, Mastercard, Paypal, Visa, Sofortbanking en Paysafecard de juiste aandacht te kunnen geven is de WordPress website zodaning ingericht dat iedere betaaloplossing afzonderlijk ingevoerd kan worden. Per item kan er een titel, omschrijving, afbeelding en belangrijkste voordelen ingevoerd worden, waarna de betreffende betaaloplossing automatisch op de gewenste plekken op de website verschijnt. Zo heeft iedere betaaloplossing een eigen detailpagina, maar verschijnt ook op andere plekken als de homepagina. Kortom; de mobielvriendelijke portal van DialXS biedt veel tijdswinst voor de beheerders.

SEO voordelen

Mobielvriendelijk betekent ook voordelen t.a.v. vindbaarheid in zoekmachines. Immers is het zo dat zoekmachines als Google tegenwoordig ook heel erg kijken naar de performance van een website. Als een website traag is of niet goed functioneert, dan wordt dat gezien als slecht zoekresultaat en zal daarom minder goed gepositioneerd worden. Hetzelfde geldt voor websites die niet goed te bekijken zijn op een smartphone of tablet. Het geniet dus absoluut de voorkeur om jouw website of webshop mobielvriendelijk te maken.

Gratis adviesgesprek?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw website? Vul het formulier in of neem zelf contact met ons op:

Databoss
Maaskade 1
5347 KD Oss
hallo@databoss.nl
0412-676050