Enkele voorbeelden van mobielvriendelijke websites

Mobielvriendelijk voorbeeld:: Databoss

Mobielvriendelijk voorbeeld: Databoss

Hoewel een website die mobielvriendelijk is over het algemeen dezelfde content laat zien als de normale desktop variant, bestaat de mogelijkheid om dat af te laten wijken. Zo zou je de inhoud, volgorde of presentatie van de mobiele variant kunnen laten verschillen van wat een bezoeker op de desktop variant aantraft.

Er vanuit gaande dat mensen die de website van een taxibedrijf mobiel bezoeken, zou wenselijk kunnen zijn om bij de mobiele variant als eerste het telefoonnummer te laten zien waarmee een taxi besteld kan worden. De mobiele website van een restaurant zou de nadruk kunnen leggen op de openingstijden en de mogelijkheid om een reservering te plaatsen. Slechts een kleine greep uit de voorbeelden waarbij het zinvol zou zijn om de mobiele variant te laten verschillen van de desktop variant.

Mobielvriendelijk én geschikt voor Google

Omdat Google het belangrijk vindt dat een website een goede gebruiks-ervaring biedt, wordt er verwacht dat er van iedere pagina binnen een website ook een mobielvriendelijke versie is. Zorg er daarom voor dat je niet alleen de homepage mobielvriendelijk maakt, maar echt de hele website. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis adviesgesprek?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw website? Vul het formulier in of neem zelf contact met ons op:

Databoss
Maaskade 1
5347 KD Oss
hallo@databoss.nl
0412-676050